Top 4 keepershandschoenen 2019-2020

Voor het seizoen 2019-2020 zijn alweer van diverse merken de nieuwste modellen keepershandschoenen verschenen. Met de laatste snufjes en ‘kekke’ kleuren. Maar zijn deze nieuwe modellen dan ook gelijk beter dan die van vorig jaar? Of is het prima om nu gewoon (tegen een lagere prijs) een model keepershandschoen van vorig jaar te kopen?

Wij zochten het voor je uit en kwamen tot deze top 4 keepershandschoenen 2019-2020. Met daarin een paar nieuwkomers, maar ook met modellen uit vorige jaargangen.

 

1. Uhlsport Radar Control Supergrip

Uhlsport Radar Control SupergripDe absolute topper van dit moment is de Radar Control ‘Supergrip’ van Uhlsport. De naam zegt ’t eigenlijk al: Supergrip. Met deze keepershandschoenen ervaar je het ultieme grip effect. Ballen blijven haast plakken aan je handschoenen. Zowel met droog als met nat weer.

Uhlsport gebruikt een speciale latex die zowel voor veel grip als duurzaamheid zorgt. De handschoenen zijn schokabsorberend en bieden goede bescherming. De semi rollfinger cut zorgt er bovendien voor dat ze comfortabel zitten en een vrij gevoel geven.

Beste grip onder alle omstandigheden

Kwaliteit komt met een prijs. Dat wel. De Uhlsport Radar Control Supergrip is met een prijs van circa € 175,- pittig geprijsd. Daarvoor krijg je wel de keepershandschoenen met de beste grip onder alle omstandigheden.

 

Verkrijgbaar bij: Unisport

 

 

2. Reusch Fit Control Pro G3

Reusch Fit Control Pro G3Ook een keepershandschoen met een uitstekende grip is de Fit control Pro G3 van Reusch. Dat heeft de handschoen vooral te danken aan het grote grip oppervlak.

Deze responsieve handschoenen hebben door de Dual Rolled Expanse Cut een hoekig uiterlijk. Hierdoor zijn er veel contactpunten met de bal en is de grip meer dan bovengemiddeld.

Extra grip met nat weer

Door het gebruik van Hydrograin™ in de latex wordt de grip met nat weer aanzienlijk verbeterd. Deze handschoenen doen het dus goed bij zowel droog als nat weer. Ook de duurzaamheid is goed te noemen. Met een prijs van ongeveer € 110,- zijn deze handschoenen prettig geprijsd.

Verkrijgbaar bij: Unisport

 

3. Adidas Predator Pro

Adidas Predator ProDe Adidas Predator Pro is een stabiele factor binnen “keepershandschoenenland”.

Inmiddels is met de Pro PC de nieuwste uitvoering verschenen. Maar de normale Predator Pro doet het ook nog steeds uitstekend.

Perfect voor tijdens de wedstrijd

Ideaal om te gebruiken tijdens een wedstrijd. Met de zachte en plakkerig latex is ook hier de grip uitstekend. Ze zitten erg comfortabel. Ze zijn wellicht wat minder duurzaam, maar geven veel vertrouwen tijdens een wedstrijd.

Met een prijs van rond € 90,- is er sprake van een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Verkrijgbaar bij: Voetbalshop

 

4. Reusch Freccia G3

Reusch Freccia G3Voor een optimaal gevoel ga je voor de Reusch Freccia G3. Met deze keepershandschoenen aan merk je eigenlijk niet eens dat je ze aan hebt. Ze zijn superlicht en voelen als een soort van 2e huid.

Ideaal bij droog weer

De backhand is ruim en geeft geen bewegingsbeperkingen. Het latex dat Reusch gebruikt bij deze handschoenen geeft een ultieme grip met droog weer.

Bij nat weer zijn de prestaties wat minder, maar is de grip nog steeds degelijk te noemen. De prijs ligt rond de € 100,-.

Verkrijgbaar bij: Bol.com