Over Voetbalminded

Beste bezoeker,

Allereerst, van harte welkom op deze website. Leuk dat je de moeite neemt om deze pagina te lezen.

Op Voetbalminded vind je allerlei informatie over voetbal. Denk aan bijvoorbeeld: achtergrondartikelen, tips en tutorials hoe je beter kunt voetballen en nog veel meer andere wetenswaardigheden over voetbal. Al deze artikelen zijn geschreven met een enorme passie voor voetbal.

 

Verhogen voetbalniveau in Nederland

Via deze website hoop ik met deze passie mijn kennis en ervaring in de voetballerij over te brengen op jou. Op jou als voetballer. Of misschien ben je wel actief in de voetballerij? Of misschien ben je wel ‘gewoon’ voetballiefhebber? In ieder geval hebben we iets gemeenschappelijks en dat is voetbal. En wat zou het mooi zijn als we met zijn allen het niveau van het voetbal in Nederland weer omhoog brengen! Terug naar het niveau dat ons land een internationale voetbal-grootmacht was. Ik ben er volledig van overtuigd dat dat weer kan.

 

Voetbal is mindset

We kunnen dat bereiken door aan de basis te beginnen. Als we het kennis- en vaardigheidsniveau van alle voetballers en iedereen die betrokken is bij het voetbal verhogen, dan zal uiteindelijk het voetbalniveau in Nederland weer omhoog gaan. Misschien niet direct. Maar dan toch wel zeker binnen een aantal jaren. En daarbij gaat het in belangrijke mate ook om het verbeteren van de voetbal mindset. Met de juiste mindset en goede aanpak kunnen we veel meer bereiken dan we denken.

Met een website als Voetbalminded, waar het delen van kennis en ervaring centraal staat, hoop ik een mooie bijdrage daaraan te kunnen leveren. Kijk eens rond en ik hoor het graag als je suggesties hebt.

 

Mijn gehele leven ben ik al actief in de voetballerij. Uiteraard in de jeugd begonnen bij de pupillen. Vervolgens jarenlang in de senioren, waarbij ik een aantal keren aan het selectie voetbal op amateurniveau heb geroken. Daarna ben ik als jeugdtrainer en -coach en voetbalvader betrokken gebleven bij het voetbal. Ik kom dan ook uit een echte voetbalfamilie. De laatste jaren verdiep ik me in de mentale aspecten van onder meer de voetbalsport. Op dat vlak kunnen we in Nederland nog vele meters maken.

 

Met vriendelijke groet. Erwin, oprichter Voetbalminded.nl